Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 187 kJ / 2 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,21 g |
| Tuky | 38,93 g |
| Vláknina | 26,90 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 373,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny (nejdříve tekuté, pak tuhé) a zapneme program Kyprý (nebo aspoň Základní).
Krok 2: Chlebík je nádherně nakynutý, pružný a na řezu strakatý semínky.
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Moje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 12 hodinami
Tématické fráze:
karmadon,
semenáčky,
chleba z jogurtu,
jogurtove trojhranky,
chléb s chápu semínka mi,
chlebík z lněného semene,
racepty od cathleen,
recept joghurtovy trojhranek,
smetanový trojhránek recept,
akcokca,
recept na jogurtový trojhránek,
jogurtový chléb,
chlebik z pekarny narychlo,
beaufort st práce,
jogurtový chleba
Suroviny:
jogurt bílý,
voda,
olej,
sůl,
semínka dýňová,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (49)
chlebík jsem také pekla a máte pravdu, je opravdu velmi dobrý
Přidávám bodík +17 a s dovolením foto.
Naopak - někdy by se mi taková nevyslovená pochvala (jak jsi popsala) líbila. Ale já jako pochvalu beru i to, že syn při čekání na dopečení čerstvého chleba raději sní zbytek 4 dny starého domácího, než aby si zakrojil do té půlky koupeného, co jsme vzali narychlo, aby bylo co jíst, než upeču....
uff,vidím,že mé obavy byly liché
ano,jak já tě chápu
chlebík je výýýborný,hebký,voňavý,grandiósní
dávám mu 15.bodík a fotky
P.S.ale trojhránky jsou trojhránky