Jogurtový chléb

pelda Kuchařka:

Domácí pekárna 4 názory

43

Suroviny

150 ml bílého jogurtu
1 lžíce oleje
200 ml vody
2 lžičky cukru
2,5 lžičky soli
300 g polohrubé mouky
200 g chlebové žitné mouky
1 lžička sušeného droždí
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do domácí pekárny nejdříve vlijeme tekuté suroviny, to je vodu a olej, poté jogurt, na to mouky a do jednoho rohu cukr, do druhého sůl, zasypeme droždím. Nastavíme požadovaný program a zapneme. Po pípnutí můžeme přidat sezamová semínka, lněná semínka, tykev.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jogurtový chléb

  • Jamunka Jamunka(neregistrovaná)

    už se míchá, tak jsem zvědavá jaký bude;);-)

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Moc dobrý chlebík :yes: dala jsem jen 1 lžičku cukru a přidala lněná a slunečnicová semínka.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Polohrubá múka je oveľa lepšia ak sa pečie chlebík z celozrnných alebo grahamových múk, vtedy je lepšia polohrubá ako hladká pčeničná múka.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    velmi ma zaujal tento chlieb...ale velmi....este som nerobila z polohrubej muky.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo