Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 537 kJ / 8 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,63 g |
Tuky | 107,82 g |
Vláknina | 75,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30,04 g |
Sůl | 75,00 g |
Sacharidy | 1 669,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza z baru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZXr
Moje poznámka
Pizza z baru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZXr
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 13 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 20 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 50 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
pizza gramáž,
polo miláno pizza recept,
gramáž pizzy,
recept na pizzu pol mouka recepty,
těsto na pizzu dělané druhý den,
gramáž pizza,
pizza z pol mouky,
kvasnice gramáž,
jak udělat bar,
pizza do baru,
trouba na pizzu do baru,
sladky bar recept,
testo pizza 8g kvasnice,
gramaz pizza testa,
babicova dobroty 2014 díl 10.5,
kvasnice 8g recept,
recepty bar,
pizza recept kynout v ledničce,
recepty pizza v peci,
babicovy dobroty 10.5 2012
Suroviny:
mouka hladká,
kvasnice,
voda,
olej,
sůl,
cukr krystal,
pasterizovaná rajčata,
česnek,
sůl,
koření oregáno,
cukr krystal
Komentáře (5)