Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Na řece

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bubutop bubutop

Náročný

Doba přípravy 4320 min Doba přípravy: 4320 min

4320 min (4320 min příprava)

Suroviny pro 24

24

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: x

Zveřejněno 16. 8. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Na řece

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zQr5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Na řece

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zQr5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Anna Kocikova:ahoj Aničko, moc ti děkuju, jsem ráda, že už je hotový:-*

AniCiz:mistrovské není, ale moc děkuji:-K:-K

Jenny:děkuji, taky jsem o tom přemýšlela, ale byl by tak malý, že nevím, jak ho pořešit, čím menší tím hůř:-(, no do rána času dost, třeba se pochlapím:-D:-K:-K:-K

krásný dortík,ještě bys mohla do jedné z těch kajaků udělat človíčka,třeba Kubíka...;-):-)):yes:

:-OJežiš Staňko to je nádherná prácička:-K:-K:-K:yes:+15:-*

:yes::-O:-K:-K:-K ten je..mistrovské dílo

yanull:moc děkuji, k těm barvičkám máte pravdu, ale vzhledem k tomu, že je to jednou ročně, tak to doufám zvládnou, ale snažím se aspoň barvit hnědou kakaem a používat světlejší tóny, aby tam toho nebylo moc, podle norem jsem ještě pod limitem a Kubík ho teprve zítra dostane, tak doufám, že jsem splnila očekávání budoucího vodáka:-D:-K:-K

V mé hlavě trošku bliká výstražné světýlko kvůli těm barvičkám, možná zbytečně, ale mám to tam nějak už posazené, ale pokud si toto odmyslím, tak po estetické stránce je to záležitost luxusní a Kubíček se musel tetelit + 14 :yes::-K

Jana Remkova:ahoj Jani, moc děkuju:-K:-K

Garficka:moc děkuju, asi je to spíš tím, že mě to pořád moc baví:-K:-K

Bibinka:ahoj Janinko, moc děkuju, ale všechno bych taky nezvládla, ale baví mě, když je to nové téma a musím u toho taky trochu myslet a pro děti se přetrhnu:-D:-K:-K

Markitek:děkuji:-K:-K

pipre:děkuji:-K:-K

senky:moc děkuju, doufám, že se malýmu bude líbit:-K:-K

savlinka:moc děkuju, pro děti vše:yes::-K:-K

Nádherně vkusné dílko. Krásný dort, musíte být opravdu šikulka. Dávám bodíky:-K

je to nádhera:yes::yes:

Mazec:-O:yes::yes::yes:

moc pěkný:-):-)

Stáni, krásná přírodní scenérie, jako živá a pěkný nápad. Už věřím, že jsi schopná upéct v podobě dortu všechno, na co bych si vzpomněla:-O:yes: Dávám 5.bod a dala bych i víc:yes:

moc hezká práce:yes::yes:

Krásná práce:yes::yes:+

:-O:yes::yes: jenom nasednout a odpádlovat:-K:-):-)

Tak ten teda je:yes::yes::yes::yes:ksi šikulka:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
rece, top rece, toprece, rrece, rece*, top recepty rece, top receptyrec, cuketa rece, top.rece, top receptyree, jídla z cukety rece, dort kajak, recetop recepty, dorty rece, kuskus rece, bazar nábytku, top receptyrece, rece na dorty recepty, recerecepty, nepeceny dort-mistrovske dilo

Suroviny:

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu