Suroviny
Porce: 1 Káva
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 165 kJ / 39 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,85 g |
| Tuky | 1,43 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 3,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme a ručním šlehačem vyšleháme lehkou pěnu, do té pak přilijeme horkou kávu (espresso) a osladíme.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Moje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 8 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 17 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 25 minutami
Švestkový crumble
olgaja před 50 minutami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 1 hodinou
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 2 hodinami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 3 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 6 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 7 hodinami
Tématické fráze:
domaci latte,
domácí kafe latte,
výroba latte,
domácí late,
kafe late,
kafe latte,
domácí káva latté,
jak připravit caffe latte,
kafé laté recept,
jak udelat latté,
jak udělat latté doma,
latté doma,
jak udělat doma latté,
řezy café latté,
jak připravit latté,
latté recept,
cafe řezy,
recept na domácí latté,
recept na latte,
domácí caffe latte
Suroviny:
mléko,
káva espresso,
cukr
Komentáře (8)
dávám prvního boda...
jen pro doplnění - tvoří ho zhruba 3/5 mléka + 1/5 kávy + 1/5 našlehaného mléka a podává se ve vysokých sklenicích