Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min

85 min (45 min příprava + 40 min tepelná úprava)

28. 1. 2011 01:41

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 615 kJ / 2 298 kcal
Bílkoviny72,41 g
Tuky104,30 g
Vláknina24,28 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 4,93 g
Sůl11,54 g
Sacharidy254,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pred par dnami bola pridana jedna komplikovanejsia verzia pridavam recept na jednoduchu verziu ( ako v Tokyu). Tieto rizky su na prekvapenie velmi popularne na druhej strane zemegule od 19 storocia a kupite ich v kazdej tzv. Western style restauracii ale aj tradicnej. Volaju sa Katsu ( vacsinou bravcove ale aj kuracie) jedia sa tradicne ryzou ale v Tokyu som ich jedol s Japonskym zemiakovym salatom ( naozaj treba Japonsku majonezu je ina )a so struhanou kapustou( tu surovu davaju ku vsetkemu ) a omackou Tomkatsu.( pridavam recept ako ju lahko vyrobit doma).

Treba sa opytat lebo dost casto namiesto Tomkatsu omacky vam tam navalaju japonsku kari omacku.( nic proti nej len to clovek necaka).

A potom to vyzera tak inac....

http://www.onmyplate.org/the_chicken_katsu_curry_f...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57 (moderátorka)

6. 6. 2022 15:07

Merylas: recept je tu 11 let...
Jdu ho nějak zkulturnit:-8

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 6. 2022 14:30

Eja57: Tak to je pak teda "odvaha", zkopírovat recept a použít i cizí fotku.

Eja57 Eja57 (moderátorka)

6. 6. 2022 13:09

Merylas: byla jsem na Labu léta a nemyslím si to, prošla jsem si teď znovu recepty od Bento ...

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 6. 2022 12:55

Tonja: Já si myslím, že se jedná o stejného uživatele, jen na zmíněný web dal ten recept dříve. A nick nemusí být stejný. :-K

Eja57 Eja57 (moderátorka)

6. 6. 2022 12:54

Tonja: již na to tady bylo v diskuzi upozorněno včetně odkazu na recept na Labu..
Nonya na Topky již několik let nechodí, takže nemůže upřesnit... včetně vztahu k autorovi na Labu Bento...
Takže já osobně bych recept nechala jak je.

Tonja

6. 6. 2022 11:45

Tento recept je doslova okopírovaný (včetně fotky) z webu Labužník.cz, kam byl vložen o rok dříve (13.10.2010).

Tonja

27. 6. 2020 19:44

Dnes jsme měli toto jídlo k obědu. Musím říct, že tento japonský bramborový salát je vynikající. Chutnal všem; doporučuji.

Madlenka1

28. 1. 2011 16:04

Vypadá to moc dobře...:yes::yes:

misza misza

28. 1. 2011 14:27

Vypadá to nádherně:-p Hned bych ochutnala;-) :yes:

Eliza Eliza

28. 1. 2011 13:42

Právě ;-), to byl můj pokus se přiblížit chuti, kterou si pamatuju z restaurace...Bez nijakých odborných znalostí. Takže tvůj recept moc vítám...:yes::-p

Nonya

28. 1. 2011 12:36

Eliza, presne nekritizujem recept ani chut, len som chcel poukazat ze japoncici by to robili trosku inac. Ten isty problem je aj s cinou ale ked chuti to je hlavne:yes::-p
PS: Pridam mozno aj neuropsku cinu ked stihnem,,,

Eliza Eliza

28. 1. 2011 09:59

To je moc hezký recept, díky za něj.:-p Japonská kuchyně mě začíná zajímat...;-):-) Moc se těším, až zkusím uvařit, i když dost surovin možná neseženu. :-/

Mimochodem, když někdo v češtině napíše "na způsob japonského...", netvrdí, že jde o japonský pokrm. Jazykové bariéry...;-):-D

Ještě se zeptám...toMkatsu? Na obalu té mojí omáčky je toNkatsu, stejně jako všude na internetu...

Nonya

28. 1. 2011 09:43

Pridal som to preto lebo tu bol nedavno pridany velmi komplikovany recept a tvrdil ze je japonsky ( nekritizujem ako chuti to je osobna vec www.toprecepty.cz/recept/17562-kotleta-na-zpusob-japonskeho-tonkatsu/recept
Ale v Japonsku by nikdy nemarinovali maso v silnej marinade z balzamikovaneho octu a potom maso macali to velmi silnej omacky ako je Tomkatsu.( preto som ju rozpisal ). Japonska kuchyna je velmi jednoducha zalozena na kvalitnych surovinach:-8

Nonya

28. 1. 2011 09:28

Ano Nonya zmamena fuzia v juznej azii som to ja , skusam kde sa mi bude pacit :yes:

Svetlana Svetlana

28. 1. 2011 09:11

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty panko strouhanka wikipedie veprove recepty veprove tomkatsu japonske recepty řízky po japonsku řízek vlasky bramborový salát bento recepty co je mirin vepřový řízek recept řízk z panko strouhanka bramborový salát wikipedie katsu curry katsu kare oharky wikipedie jak se dělá domácí řízek ,recept japonsky recept bramborový salát s jarní cibulkou bento recept

Suroviny: maso vepřové, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, brambory, cibule, mrkev, okurka čerstvá, mirin, sůl, pepř mletý, majonéza, vejce, kečup sladký, omáčka worcesterová, omáčka sojová, hořčice, víno rýžové, ocet rýžový, česnek sušený, koření hřebíček, olej

TopRecepty.cz

Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RLGL