Postup přípravy
Krok 1: Černé fazole namočíme přes noc ve vodě.
Krok 2: Uděláme si směs, ve které obalíme kuřecí nudličky = strouhanka + sůl + mleté chilli papričky.
Krok 3: Takto obalené kuřecí nudličky smažíme na pánvičce, pěkně do křupava.
Krok 4: Uvaříme předem namočené černé fazole v osolené vodě. Když jsou měkké, zahustíme hraškou a dochutíme bílým pepřem.
Krok 5: A pak už jen vše upravíme na talíři, kde pokrm zjemníme kopečky zakysané smetany. Podáváme s pečivem, nebo jen tak.
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drákulova černá můra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWpA
Moje poznámka
Drákulova černá můra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWpA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 36 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 14 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 9 minutami
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 8 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Tématické fráze:
drákulovské kuře,
drákulův talíř,
paliva jídla a záchod,
cerne fazole,
cernamura,
jak vypada mura obecna,
marinada drakulova,
můra maso,
můra fazole
Suroviny:
fazole černé,
sůl,
pepř bílý,
hraška,
maso kuřecí,
strouhanka,
chilli paprika čerstvá,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
http://www.ceria.cz/index.php/produkty/hraska
Hani, to bude pikantní a dobré