Kuře na černém pivu

Drůbeží maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 1 názor

Drůbeží maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 1 názor

Suroviny 4 porce

1 kuře
1/2 láhve černého piva
sůl
česnek
200 g anglické slaniny
lžíce medu
chilli
Na přílohu:
4 rajčata
2 cibule
česnek
houby v kyselém nálevu ale mohou být i čerstvé
sůl
pepř
směs koření na divočinu nebo alespoň rozmarýn

Postup přípravy receptu

  1. Osolené čtvrtky kuřete potřeme česnekem, medem a chilli a poklademe plátky slaniny.

  2. Vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pečeme přikryté. Během pečení přeléváme výpekem a případně doléváme pivo. Ke konci dopečeme odkryté.

  3. Podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninovou směsí: zeleninu a houby nakrájíme na větší kusy (na čtvrtky), okořeníme a lehce usmažíme. Zelenina by měla zůstat poloměkká.

Komentáře k receptu Kuře na černém pivu

Tématické fráze: kuře na černém pivu kuře na černém pivě kuře na pivu kuře na pivě recept kuře na pivu pečené kuře na černém pivu pečené kuře na cernem pive opilý kuře na černém pivě opilé kuře na černém pivě "kure na cerno" kuře na pivě recept kuře na pivu a medu kuře na medu a pivu recept kuře na černém pivu kuře na černo černé kuře recepty - kuře na černém pivě recepty - kuře na černém pivě kuře na medu a černém pivu recepty kure na pivu