Kuře na černém pivu

zizala Kuchařka:

Doba přípravy: 1,5 hodiny PT1H30M 4 porce Drůbeží maso 1 názor

54

Suroviny

1 kuře
1/2 láhve černého piva
sůl
česnek
200 g anglické slaniny
lžíce medu
chilli
Na přílohu:
4 rajčata
2 cibule
česnek
houby v kyselém nálevu ale mohou být i čerstvé
sůl
pepř
směs koření na divočinu nebo alespoň rozmarýn
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Osolené čtvrtky kuřete potřeme česnekem, medem a chilli a poklademe plátky slaniny.

  2. Vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pečeme přikryté. Během pečení přeléváme výpekem a případně doléváme pivo. Ke konci dopečeme odkryté.

  3. Podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninovou směsí: zeleninu a houby nakrájíme na větší kusy (na čtvrtky), okořeníme a lehce usmažíme. Zelenina by měla zůstat poloměkká.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře na černém pivu

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuře na černém pivu kuře na černém pivě kuře na pivu kuře na pivě recept kuře na pivu opilý kuře na černém pivě "kure na cerno" kuře na pivě recept kuře na pivu a medu pečené kuře na černém pivu kuře na medu a pivu černé kuře recepty - kuře na černém pivě recepty - kuře na černém pivě recept kuře na černém pivu kuře na černo recepty kure na pivu recept na kure na pive kuře na medu a černém pivu kuře černé pivo

Zapomněl/a jsem heslo