Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru

Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a provensálskými bylinkami nás pozve na návštěvu do jihofrancouzské kuchyně.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

10. 7. 2023 14:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 914 kJ / 1 892 kcal
Bílkoviny89,11 g
Tuky43,79 g
Vláknina21,31 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 5,08 g
Sůl12,62 g
Sacharidy275,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Připravuji rýži se zeleninou jako hlavní součást jídla. Maso je opravdu jen pro chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 7. 2023 20:24

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rýže, olej olivový, sůl, voda, prsa kuřecí, olej olivový, cibule, česnek, brambory rané, salát ledový, kedlubna, avokádo, rajče, okurka čerstvá, rajče sušené v oleji, paprika, olej olivový, sůl, koření provensálské

TopRecepty.cz

Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k89A