Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 086 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,33 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 3,25 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Moje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 21 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 40 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 57 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 1 hodinou
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z uzeného tofu,
uzené tofu recepty,
uzené tofu,
recepty pomazánka z uzeného tofu,
recepty z uzeného tofu,
pomazánky z uzeného tofu,
recept na uzené tofu,
tofu uzene,
recept z uzeného tofu,
uzene tofu recept,
pomazanka z makrely se salamem,
pomazánka s uzeného tofu,
pomazanka z makrely,
pomazánka z uzené makrely gervais,
pomazank z tofu,
pomazank z makrely,
jak chutná sojanéza,
tofu natierka s makrelou,
uzená makrela pomazánka recept,
uzená makrela + droždí
Suroviny:
makrela uzená,
tofu uzené,
tofunéza,
sýr gervais,
olej,
pepř
Komentáře (5)