Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 086 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,33 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 3,25 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Moje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 32 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 53 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 1 hodinou
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 2 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 3 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 3 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 3 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z uzeného tofu,
uzené tofu recepty,
uzené tofu,
recepty pomazánka z uzeného tofu,
recepty z uzeného tofu,
pomazánky z uzeného tofu,
recept na uzené tofu,
tofu uzene,
recept z uzeného tofu,
uzene tofu recept,
pomazanka z makrely se salamem,
pomazánka s uzeného tofu,
pomazanka z makrely,
pomazánka z uzené makrely gervais,
pomazank z tofu,
pomazank z makrely,
jak chutná sojanéza,
tofu natierka s makrelou,
uzená makrela pomazánka recept,
uzená makrela + droždí
Suroviny:
makrela uzená,
tofu uzené,
tofunéza,
sýr gervais,
olej,
pepř
Komentáře (5)