Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykev na přírodní způsob

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Klara Klara

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 16 ks

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Tekvicu ( tykev, ja som mala hruškového tvaru ) umyjeme, prekrojíme, semienka vydlabeme ( semienka sú len v tej hrubšej časti ), pokrájame, uložíme na papierom vystlaný plech a pečieme v predohriatej rúre na 200°C cca 40-50 minút.

Zveřejněno 4. 10. 2013

Poznámka autorky Klara

Tekvicu nesolíme, nesladíme, ani ničím neochucujeme. Sama o sebe je vynikajúca. U nás sa podáva po dobrom obede v jesennom období, ako múčnik.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev na přírodní způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZgLv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev na přírodní způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZgLv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Dyně bezva:-)):-)):yes:

Já ji také miluju pečenou, ale na slano s bylinkama a pak k tomu bílý jogurt. I když nasladko jsem ji už taky dělala, špatná není :-p:yes:

U nás ju konzumujem len ja, čo ma teší. Kupujem tie hruškovité a pečiem si celú jeseň...krájam pred pečením na kolieska cca 1,5 cm, rýchlejšie sa upečie.:yes:

No vida, taky jednoduchý a krásný nápad, prostě upeču, sním a ještě si pochutnám ;-);-):-p:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
tykev recepty, dyně hruškoveho tvaru, tykev amazonka, grilovaná tykev, jak grilovat tykev, tekvica recepty, recepty z tykve, kolač z tykve, recepty s tykvy, plněná hruškovitá cuketa recept, recept dýně, tykve, tykev amazonka recept, tykev kolac, tykev na slano recept, tykev na slano, recepty tykev, tykev naslano recept, tykev koláč penny, recepty z dýně hruškoveho tvaru, vidy tykvi

Suroviny:
tykev

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu