Suroviny
Porce: 15 kuliček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,64 g |
Tuky | 30,89 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 10,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uzeného lososa "rozdrobíme" do misky, přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibulku, vejce, mouku, koření a sůl.
Krok 2: Vše pořádně promícháme a pomocí rukou tvoříme malé kuličky.
Krok 3: Ty pak vyskládáme vedle sebe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C cca 20-25 minut.
Zveřejněno 17. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuličky z uzeného lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxrE
Moje poznámka
Kuličky z uzeného lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxrE
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 1 hodinou
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 16 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 21 minutami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 8 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 8 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 13 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 15 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 17 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 17 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 18 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
lososové kuličky,
kuličky s lososem,
uzený losos,
kuře a uzený losos,
lososové kuličky vaření
Suroviny:
losos uzený,
vejce,
cibule,
koření,
sůl
Komentáře (2)