Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem

lukas Kuchař: lukas

Ryby 0 názorů

Suroviny

100 g uzeného lososa
20 g kopru
sůl
pepř
olivový olej
1 limetka
dijonská hořčice
bagetka
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uzeného lososa rozpůlíme a rozkrájíme na malé kousky. V misce lososa zakápneme šťávou z limetky, olejem, dochutíme solí a lžičkou dijonské hořčice.

  2. Dochutíme čerstvým koprem. Podáváme na čerstvém pečivu s kouskem limetky, sušeným rajčetem a snítkou kopru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 235 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: uzený losos s koprem carpaccio z lososa s koprem uzený losos v bagetě tartar s lososem tartar ze pstruha tartar z uzený losos bageta uzeny losos kopr uzeny losos s koprem. tatarák z uzeného lososa s hořčičnou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo