Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem

Suroviny

100 g uzeného lososa
20 g kopru
sůl
pepř
olivový olej
1 limetka
dijonská hořčice
bagetka

Postup přípravy receptu

  1. Uzeného lososa rozpůlíme a rozkrájíme na malé kousky. V misce lososa zakápneme šťávou z limetky, olejem, dochutíme solí a lžičkou dijonské hořčice.

  2. Dochutíme čerstvým koprem. Podáváme na čerstvém pečivu s kouskem limetky, sušeným rajčetem a snítkou kopru.

Komentáře k receptu Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: uzený losos s koprem carpaccio z lososa s koprem tartar ze pstruha tartar z mecouna uzeny losos s horcicnou omackou a koprem uzený losos s s koprem uzený losos recepty tatarák z uzeného lososa uzený losos v bagetě tartar s lososem tartar z uzený losos bageta uzeny losos kopr uzeny losos s koprem. tatarák z uzeného lososa s hořčičnou omáčkou