Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 439 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 30,13 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 10,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechno koření rozdrťte v hmoždíři na jemný prášek. Hmoždíř nevymývejte a nadrťte v něm ořechy.
Krok 2: Do vysoké nádoby (např. do tubusu na tyčový mixér) vložte špenát, přidejte koření, kokosové mléko, citronovou šťávu a špetku soli. Rozmixujte najemno.
Krok 3: Na talíři posypte oříšky.
Zveřejněno 15. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní špenátový raw krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnB7
Moje poznámka
Pikantní špenátový raw krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnB7
Nejnovější recepty
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 2 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 16 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 16 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 54 minutami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
bettyter před 11 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 13 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 15 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 17 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 17 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 18 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 18 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 18 hodinami
Tématické fráze:
špenátový krém,
raw krém,
raw kremy recepty
Suroviny:
špenát,
mléko kokosové,
koření nové koření,
pepř,
římský kmín celý,
skořice mletá,
zázvor mletý,
chilli,
šťáva limetková,
sůl,
oříšky kešu
Komentáře (2)