Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,75 g |
Postup přípravy
Za stálého míchání přivedeme k varu, poté snížíme na střední teplotu a mícháme, dokud nepojme všechnu vodu. Krok 2: Pekáč nebo zapékací misku vyložíme pečícím papírem, až k okraji a polentovou kaši dáme do pekáče a vyrovnáme stěrkou.
Necháme vychladnout a po vychladnutí nakrájíme na kostky. Krok 3: Na trošce másla opečeme z obou stran.
Na talíři přidáme ovoce, pokapeme sirupem a přidáme zakysanou smetanu.
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polentový dezert s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ovlr
Moje poznámka
Polentový dezert s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ovlr
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 19 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 51 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
polentovy pudink,
polentovy zakusek,
vaříme z kukuřičné mouky
Suroviny:
mouka kukuřičná,
voda,
borůvky,
máslo,
sirup datlový,
smetana zakysaná
Komentáře (1)