Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 143 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
Tuky | 115,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 9,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smetanu zahřejte, přidejte jemně strouhaný sýr, nechte rozpustit, odstavte z plotny a po chvíli vmíchejte žloutek, aby se nesrazil.
Krok 2: Po úplném vychladnutí zmrazte ve strojku na zmrzlinu. Podávejte na plátku šunky s pár zrnky soli.
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Moje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
parmazánová polévka,
parmasanova polevka,
parmazánová zmrzlina-recepty
Suroviny:
parmazán,
smetana ke šlehání,
žloutek,
šunka parmská,
sůl mořská
Komentáře (4)