Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 220 kJ / 3 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,49 g |
| Tuky | 229,95 g |
| Vláknina | 30,20 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 166 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 213,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin vypracujeme kokosové těsto. Tvarujeme kuličky, obalujeme v moučkovém cukru, vkládáme do formiček a vyklopíme. Necháme do druhého dne zaschnout.
Krok 2: Ze surovin vypracujeme ořechové těsto. Mezi dvěma mikroteny vyválíme (podsypeme moučkovým cukrem) a vykrajujeme kolečka, která necháme do druhého dne zaschnout.
Krok 3: Slepujeme máslovým krémem a ozdobíme.
Zveřejněno 20. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhové královny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMlV
Moje poznámka
Sněhové královny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMlV
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 2 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 7 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 8 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 8 hodinami
Tématické fráze:
sněhové pusinky top recepty,
sněhová královna recept
Suroviny:
cukr moučkový,
kokos mletý,
bílek,
rum,
piškoty,
ořechy vlašské,
máslo,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
krém máslový,
zdobení cukrářské
Komentáře (2)