Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 667 kJ / 1 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,37 g |
Tuky | 12,83 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 194,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytého kapra osolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli uležet. V pivu rozšleháme vejce, koření, hořčici, bazalku a postupně přidáváme mouku až do polohustého těstíčka.
Krok 2: Kapra poprášíme moukou a namáčíme v těstíčku. Smažíme v rozehřátém oleji pozvolna dozlatova. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Podáváme s bramborami nebo se salátem.
Podáváme s bramborami nebo se salátem.
Zveřejněno 17. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v křupavém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4O1
Moje poznámka
Kapr v křupavém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4O1
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 16 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
kapr v testicku
Suroviny:
kapr,
pivo světlé,
vejce,
hořčice,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
bazalka čerstvá,
mouka hladká,
kypřící prášek,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
olej
Komentáře (3)