Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 41,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vody přidáme kuřecí hřbet (na 3 díly), bobkový list, nové koření, česnek, cibuli, sůl.
Krok 2: Přivedeme k varu a vaříme, dokud maso nezměkne.
Krok 3: Až bude maso měkké, vývar scedíme, hřbet obereme a maso dáme zpět do vývaru.
Krok 4: Polévkou směs očistíme a nakrájíme na drobné kostky.
Krok 5: Očištěnou a nakrájenou zeleninu v hrnci krátce orestujeme na másle.
Krok 6: Orestovanou zeleninu přidáme do vývaru, dochutíme (sůl, popř. dle chuti).
Zveřejněno 2. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Moje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 9 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 10 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 1 hodinou
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 7 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 7 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 8 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 8 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 9 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 10 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s kuřecího vývaru
Suroviny:
voda,
hřbet kuřecí,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
sůl,
směs zeleninová,
máslo
Komentáře (5)