Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,75 g |
| Tuky | 41,20 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vody přidáme kuřecí hřbet (na 3 díly), bobkový list, nové koření, česnek, cibuli, sůl.
Krok 2: Přivedeme k varu a vaříme, dokud maso nezměkne.
Krok 3: Až bude maso měkké, vývar scedíme, hřbet obereme a maso dáme zpět do vývaru.
Krok 4: Polévkou směs očistíme a nakrájíme na drobné kostky.
Krok 5: Očištěnou a nakrájenou zeleninu v hrnci krátce orestujeme na másle.
Krok 6: Orestovanou zeleninu přidáme do vývaru, dochutíme (sůl, popř. dle chuti).
Zveřejněno 2. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Moje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 23 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s kuřecího vývaru
Suroviny:
voda,
hřbet kuřecí,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
sůl,
směs zeleninová,
máslo
Komentáře (5)