Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme si cibuli a hřiby (jiné houby nedoporučuji). Poměr hub a cibule je jako u guláše - kolik hub tolik cibule.
Krok 2: Cibuli necháme na másle zesklovatět, přidáme smetanu a houby a vaříme dokud houby nejsou dostatečně měkké. Na závěr mírně osolíme.
Krok 3: Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 11. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mlaskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBMp
Moje poznámka
Mlaskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBMp
Nejnovější recepty
Miništóly
Přidáno před 2 hodinami
Křenové jednohubky s jeřabinou
Přidáno před 3 hodinami
Odpalované těsto podle Heleny Fléglové
Přidáno před 4 hodinami
Zázvorky
Přidáno před 6 hodinami
Nejrychlejší domácí nachos z tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Máslové hvězdičky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustý česnekový krém
Danna před 31 minutami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 50 minutami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 55 minutami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 59 minutami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 3 hodinami
Rajská omáčka
Kebloood před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 4 hodinami
Svatomartinské rohlíčky
janatka před 4 hodinami
Rychlá mrkvová polévka s játrovým drobením
brtna před 7 hodinami
Suroviny:
houba hřib,
cibule,
máslo,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (2)