Bramborové halušky se zelím a uzeným
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 560 kJ / 1 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,68 g |
| Tuky | 10,46 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 256,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jako první dáme do hrnce vařit osolenou vodu na halušky. Mezitím oloupeme a nastrouháme na jemno brambory. Přidáme mouku, sůl, vejce a propracujeme vařečkou těsto.
Krok 2: Osmažíme cibuli, přidáme slaninu nebo uzené a orestujeme. Přidáme zelí a dusíme dle chuti každého. Já přidávám i cukr dle kyselosti.
Krok 3: Když se začne vařit voda, protlačíme přes síto na halušky a krátce vaříme. Pak vše promícháme se zelnou směsí a můžeme podávat.
Zveřejněno 1. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové halušky se zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpyz
Moje poznámka
Bramborové halušky se zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpyz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 4 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 5 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 6 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
zelí kysané,
uzenina
Komentáře (1)