Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 644 kJ / 393 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 2,10 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohanku probereme a propláchneme. Zalijeme ji vodou s džusem a přivedeme k varu. Necháme asi minutku, přidáme rozinky a odstavíme. Vmícháme máslo, zabalíme do ručníku a uložíme na 20-25 minut do peřin.
Krok 2: Připravenou pohanku promícháme a dle chuti dochutíme. Já už nepřidávala nic. Měla výbornou sladkou chuť. Záleží, jaký vyberete džus. Uložíme na talíř a zdobíme libovolným ovocem.
Zveřejněno 1. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocná pohanková kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P3V
Moje poznámka
Ovocná pohanková kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P3V
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 6 minutami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 17 minutami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 58 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 1 hodinou
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 7 hodinami
Suroviny:
pohanka,
voda,
rozinky,
máslo,
skořice,
mandle
Komentáře (3)