Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 644 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 2,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohanku probereme a propláchneme. Zalijeme ji vodou s džusem a přivedeme k varu. Necháme asi minutku, přidáme rozinky a odstavíme. Vmícháme máslo, zabalíme do ručníku a uložíme na 20-25 minut do peřin.
Krok 2: Připravenou pohanku promícháme a dle chuti dochutíme. Já už nepřidávala nic. Měla výbornou sladkou chuť. Záleží, jaký vyberete džus. Uložíme na talíř a zdobíme libovolným ovocem.
Zveřejněno 1. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocná pohanková kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P3V
Moje poznámka
Ovocná pohanková kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P3V
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Suroviny:
pohanka,
voda,
rozinky,
máslo,
skořice,
mandle
Komentáře (3)