Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí hřbety á la španělský ptáček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 1. 2012 15:41

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 322 kJ / 1 272 kcal
Bílkoviny49,70 g
Tuky110,58 g
Vláknina0,65 g
Cholesterol 887 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,54 g
Sacharidy19,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vypadá to jako taková "šlichta". Španělský ptáček vypadá rozhodně pěkněji, ale chutná to zhruba stejně (i když hovězí roštěná je hovězí roštěná!). Je to řešení, pokud za rok zabijete cca 100 králíků a už nevíte na jaký způsob to králičí maso připravit.http://clupmi.blog.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

2. 1. 2022 20:31

Nemám tak hezkou fotku jako Vy, ale je to moc dobré. Další super tip, co uvařit z králíka. Jen jsem tam nedala vajíčka, ty by mi nejedli.

MirekČ

21. 3. 2013 21:23

Anna Kocikova: Děkuji Aničko moc a moc za fotečky. Přeji hodně radosti z vaření, stále dobrou chuť a mlsný jazýček. :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2013 16:23

Rozstřelené ptáčky dělávám hodně často z různých druhů masa:-)Je to rychlé a není s tím tolik práce,jako s balením závitků;-)Zbyly mi kousky masa po vykostění králíka,tak jsem přivítala i tuto moc fajn verzi.V závěru jsem ještě přidala půlku masité červené papriky,aby se i oko potěšilo a moc jsme si pochutnali:-p
Děkuji za receptík:-KPosílám bodík:-p+11:yes: a přidávám nějaké fotky:-)

rebeka rebeka

14. 1. 2012 13:30

tak dle mého to jako "šlichta" teda nevypadá..ba naopak..moooc se mi to líbí:yes::yes:
zaokrouhluju 10.bodem;-):-):-K:yes:

Pajaska Pajaska

13. 1. 2012 14:35

:yes::yes::-p

Pajaja

13. 1. 2012 12:22

Mně naopak vůbec nepřipadá, že to vypadá jako šlichta, mě se to prostě líbí a dala bych si s chutí hned. :yes::-p+

Dana61

13. 1. 2012 10:53

clupmi - dělám, je to dobré - no rozlítaný ptáček - tedy králíček mňam:-D:yes:

zizala zizala

13. 1. 2012 09:30

:-p:yes::yes:

Jiri V. Jiri V.

13. 1. 2012 09:14

:yes::-p

cathleen cathleen

13. 1. 2012 08:51

:-)mně se to líbí a dovedu si představit, že to i výborně chutná:yes:

Hedwika

12. 1. 2012 22:30

Kdysi jsem králíka vykostila, udělala "obyčejný španělský ptáčky" a byla to dobrůtka. Také jsem nevěděla, co s králíkama, ale dnes jsou pro mne nedostakovým zbožím. Tento receptík je velký zjednodušení, ale vypadá hodně papatelně:-*.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 1. 2012 19:51

tejaja::-D:-D ale uznej, zajímavé pojetí králíka:-p

tejaja tejaja

12. 1. 2012 16:41

Vy si tu nedáte pokoj s tými králikami a nedáte Ja to budem hlásiť na Slobodu zvierat. :-D:-D:-D + 3

spagetka spagetka

12. 1. 2012 15:52

No každopádně výborný nápad, občas u nás dostanu jednotlivé kvalitní díly králíka (s celým už je to bída a 100 za rok už tuplem ne :-D:-D), takže jako obměna určitě :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: španělský ptáček z králíka ptáčky z králíka ptáčky z králičího masa španělský ptáček králičí hřbet recepty králičí hřbet recept kralici hrbety recept rozstřelené ptáčky kraliči hřbety králík na ptáčky španělské ptáčky z králíka králík na španělský způsob recept na králičí hřbet ptacci z kralika ptáček králíček králík jako ptáček ptáček z králíka králičí hřbet králičí ptáčky ptacky z krtalika

Suroviny: hřbet králičí, cibule bílá, špek uzený, olej, masox, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, hořčice plnotučná, okurky sterilované, vejce, salám vysočina, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Králičí hřbety á la španělský ptáček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXJp