Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 055 kJ / 3 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,92 g |
| Tuky | 89,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 790 mg |
| Sůl | 1,07 g |
| Sacharidy | 307,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do velké mísy, kterou umístíme nad vodní lázeň vložíme žloutky, které rozmícháme v mléce a přidáme kondenzované mléko
Krok 2: Přidáme zrníčka z jednoho vanilkového lusku
Krok 3: Směs promícháme a pomalinku zahříváme do krémové konzistence (jako šodó)
Krok 4: Necháme zchladnout minimálně na 50°C a přidáme rum dle chuti
Krok 5: Řádně promícháme a přelijeme do vyvařené lahve, kterou po vychladnutí umístíme na 14 dní do lednice.
Zveřejněno 15. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Enzo La Bomba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XN1A
Moje poznámka
Enzo La Bomba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XN1A
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 10 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 1 hodinou
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 1 hodinou
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 2 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 2 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 2 hodinami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 2 hodinami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 3 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 3 hodinami
Suroviny:
alkohol,
likér vaječný,
káva espresso,
šlehačka,
čokoláda hořká,
mléko kondenzované,
mléko plnotučné,
lusk vanilkový,
žloutek,
rum
Komentáře (2)