Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Moje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 17 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 8 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 9 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 11 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 11 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 12 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 13 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 13 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 14 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 14 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 16 hodinami
Suroviny:
buřt,
brambory,
cibule,
voda,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
chilli,
olej,
jíška
Komentáře (24)
***
ad. cibule:
Bych na "kapce" tuku popustil buřtíky a cibuli přidal později...
V poslední době praktikuji radu neznámé kolegyně a cibuli smažím velmi, velmi pomalu na nízkém plameni takřka bez míchání
No, byl bych potěšen když se mi kolegyně ozve, neb bych ji rád blahořečil
***
Dajda:
Já su stará konzerva
S druhou časťou komentáru úplne súhlasím. Lenže si všimni, koľkokrát práve tie duplicitné recepty majú spústu palcov nahor, takže sú vlastne inšpiráciou pre vkladanie dookola.
casino, tejaja: Co se týče diskusí, že do svíčkové nebo hamburské nepatří hořčice a do "pravého" pokrmu to a to, protože to tak někdo napsal před půlstoletím do norem, nebo to tak dělají Italové, tak mi to přijde trochu nepatřičné, protože kdybychom se toho drželi, tak se kuchařské umění nebude vůbec rozvíjet, a to by byla škoda. Recept není zákon, už to píšu asi podesáté. Takže inovace do nových receptů rozhodně ano, ale my tu máme mnoho receptů, které jsou naprosto totožné, ingrediencemi, gramáží i postupem (zkuste si třeba najít, kolikrát tu je skvělý moučník, který se drží na 2. místě TOP - a všechny duplikáty byly přidány až post) snad jen tu fotku mají jinou. No a kdybychom ty duplikáty odečetli od celkového počtu 60 tisíc receptů, tak by jich bylo o hodně méně.
No, moc vám nerozumím..., ale mně splasklo minimálně 3x, pokudměpaměťneklame
Eja57: Právě takhle přidávám kapku mléka. Jídlo zjemní, zvláště když přidávám pálivou papriku.
Možná je to netradiční, ale proč ne?
***
A co se týká "podobných" receptů, tak iks krát tu bylo zmiňováno, že vlastníci stránek nejsou proti
Je tu skoro 60.000 receptů...
...no, kdo z vás to má, přátelé