Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 22,69 g |
Vláknina | 14,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 37,84 g |
Postup přípravy
Žampiony očistíme papírovou utěrkou, přidáme do misky k připravené směsi a důkladně promícháme. Vše přelijeme do menší zapékací misky a obě vložíme do předehřáté trouby. Po 10 minutách obrátíme řízky, promícháme žampiony a ještě pečeme 8-10 minut. Krok 3: Podáváme s různě upraveným bramborem nebo pečivem a salátem.
Zveřejněno 12. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehenní plátky s pečenými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/054G
Moje poznámka
Kuřecí stehenní plátky s pečenými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/054G
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 19 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 19 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno 21. 5. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffiny
Petra.21 před 28 minutami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 10 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 11 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 13 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 13 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 13 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 13 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 14 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 14 hodinami
Suroviny:
řízky stehenní,
mouka hladká,
olej olivový,
žampióny,
česnek,
olej olivový,
omáčka sojová,
balsamico,
koření provensálské
Komentáře (1)