Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 964 kJ / 3 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,90 g |
Tuky | 166,27 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 397,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřej troubu na 200 stupňů.
Krok 2: Do hrníčku odměř olej.
Krok 3: Smíchej v míse mouku, kypřicí prášek, vanilkový cukr, sůl a skořici. Rozkrájej nožem hořkou čokoládu
Krok 4: Ušlehej vejce a cukr do pěny. Střídavě přidávej mléko, olej a směs mouky připravenou v předchozím kroku. Nakonec vmíchej nasekanou čokoládu.
Krok 5: Naplň rovnoměrně těstem papírové košíčky vložené do formy. Peč muffiny 20 minut.
Zveřejněno 1. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YDL
Moje poznámka
Čokiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YDL
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 51 minutami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 15 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 25 minutami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 28 minutami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 33 minutami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 36 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 43 minutami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 1 hodinou
Pikantní kuřecí stripsy
katkasar@seznam.cz před 1 hodinou
Domácí mátový sirup
petasek000 před 1 hodinou
Banánové lívance
VeruH. před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 2 hodinami
Suroviny:
olej slunečnicový,
mouka hladká,
kakao,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
skořice,
sůl,
čokoláda hořká,
vejce,
mléko,
cukr
Komentáře (5)