Zapečená bramborová kaše s anglickou slaninou
Občas se stane, že z předchozího dne zůstane zbytek bramborové kaše. Avšak jídlem se neplýtvá a můžete tak vytvořit další skvělý pokrm. Zapečená kaše se slaninou, sýrem a žloutky je snadná na přípravu a svou chutí potěší i náročného strávníka.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,28 g |
Tuky | 79,77 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,37 g |
Sacharidy | 13,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bramborová kaše s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp6o8
Moje poznámka
Zapečená bramborová kaše s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp6o8
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 11 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové koblihy
Bretik před 28 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
TondaS před 2 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 2 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Suroviny:
kaše bramborová,
cibule,
slanina anglická,
sýr gouda,
petrželka,
česnek,
žloutek,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (3)