

Bramborová kaše pečená ve slanině
Suroviny
- bramborová kaše
- anglická slanina
- olej
Postup přípravy receptu
Pokud vám zbude trochu bramborové kaše, namázněte ji ve vyšší vrstvě na plátky slaniny, zarolujte a na rozpáleném oleji opečte dokřupava. Jako přílohu podávejte zeleninový salát.
Poznámka od kuchařky
Kaši můžete dochutit různými bylinkami, majoránkou, kečupem, česnekem atd. Vynikající je zároveň smažit na stejné pánvi cibulku.
Nebo můžete kaši nastavit a promíchat jí se strouhaným sýrem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bramborová kaše pečená ve slanině
-
Velmi chytrý recept! Tak jednoduchý a tak krásný. Geniální nápad! Díky, zkusím a přidávám bod.
-
Z neděle mi zbyla kaše, tak jsem včera vyzkoušela s masem na prudko a fakt prudce jedlé
-
moc pěkné
-
Snad budu muset o víkendu dělat schválně kaši!!!!
-
Kaši moc často neděláme, ale šťouchané brambory ano a také nám zbývají. Prima nápad.
-
Super
-
super napad,manzel nema moc rad kasi ale tuhletu se spekem si urcite da,i to velmi pekne vypada.
-
A pořád se učím .Díky .
-
Prima nápad!
+
-
bezvadný nápad!!! To bude moc dobré.
-
Tak to musí být velká dobrota, škoda, že jsem ji neměla dřív, protože mi kaše zbyla z víkendu
-
Super teplé jednohubky
-
Heluš,to se mi také velice líbí
Díky,že jsi se o tuhle rychlou a chutnou dobrotu podělila
-
Chtěla jsem napsat to samé, co cathleen
, takže
-
Perfektné a pritom tak jednoduché!