Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 559 kJ / 5 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,72 g |
Tuky | 286,74 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 567,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Moje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
olejová bábovka jako od babičky,
olejová bábovka,
bábovka jako od babičky,
nadýchaná olejová bábovka,
babiccina bábovka,
olejova babovka recept,
olejová bábovka od babicky,
olejová nadýchana bábovka,
vetsi olejova bábovka recept,
olejová babovka jak od babičky,
babička olejova,
babička z oleje,
olejová bábovka od od babičky,
olejová babičky,
dvoubarevná bábovka zebra,
olejová bábovka podle babičky,
babovka,
babiččiny recepty,
babicina olejová bábovka,
olejová bábovka nadýchaná
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
kakao,
sádlo,
mouka hrubá
Komentáře (9)
Pruhy? Tak, jako klasické mramorování, jen po troškách, ne najednou. Pokaždé naliju po celém obvodu bábovky trochu těsta světlého, pak na něj kruh těsta tmavého, na něj opět světlé - a vždy se snažím tekoucím pramínkem "jet" středem předešlého pruhu. Několikrát to prostřídám, až vznkne tohle mramorování