Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Vepřové koleno patří mezi levnější kusy masa, ale můžeme z něj připravit skvělou lahůdku. Díky dlouhé přípravě v pomalém hrnci bude maso šťavnaté, měkké a bude se doslova rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 822 kJ / 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 45,40 g |
| Vláknina | 29,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 53,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Moje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 7 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí houskový knedlík
Maestra před 36 minutami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 1 hodinou
Čokoládové slzičky
malaneta před 2 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 2 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 3 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 4 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 4 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
česnek granulovaný,
olej,
omáčka worcesterová,
voda,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (8)
PH jsem dostala cca před 8 lety od Topreceptů a od té doby v něm vařím moc ráda.Vlastně nevařím,on to udělá za mě
V létě jsem si pořídila Eta Pečenku,ta odpočívá na ledničce a HF na pračce.Když je zaměstnávám,tak také se musí povalovat na stole s prodlužkou...Dopoledne u nás v kuchyni vzhledově vypadá velice zajímavě
Mějte pěkný sváteční den a ještě jednou děkuji
magdalenka: Já jsem na tom stejně, taky jsem pomalý hrnec odložila a spíš používám remosku. Mám dvě velikosti. Někdo v PH vaří třeba v noci nebo s odloženým startem, ale já se bojím nechat nějaký elektrospotřebič bez dozoru. Ale Drahuška tady přidává recepty opravdu lákavé, to je pravda.