Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Pomazánka je skvělým řešením, když potřebujete rychle něco připravit na jídlo a ještě k tomu ze surovin, které máte zrovna po ruce. Základem je zpravidla máslo, sýr nebo tvaroh. K dochucení pak poslouží i zelenina, v tomto případě ředkvičky a avokádo.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,25 g |
Tuky | 17,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Ok5
Moje poznámka
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Ok5
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 11 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 12 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 12 hodinami
Suroviny:
pomazánkové máslo,
tvaroh jemný,
sýr balkánský,
avokádo,
ředkvičky,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (1)