Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexické ragú

Rychlé mexické ragú v tomto receptu obsahuje vařené slepičí maso, ale můžete klidně použít i jiný oblíbený druh masa. Pokrm poslouží jako oběd nebo vydatná večeře po náročném dni. Pokud máte rádi pikantní jídlo určitě si pochutnáte. V opačném případě nepřidávejte feferonku.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli a ke konci přidáme plátky česneku, aby se hezky rozvoněl. Krok 2: Přidáme na proužky nakrájené papriky a rajčata, osolíme a opepříme. Podle potřeby podlijeme a dusíme do změknutí zeleniny. Krok 3: Ke konci přidáme kukuřici, fazole, rajčatový protlak nebo kečup a natrhané maso ze slepice. Vše ještě dochutíme a necháme krátce podusit. Krok 4: Jako přílohu použijeme tortilly.

TIP: 7 receptů na tortilly

Zveřejněno 18. 1. 2025

Poznámka autorky Handour

Můžeme použít i jiné maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexické ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5G7p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexické ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5G7p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vařené, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, olej, kukuřice sterilovaná, fazole bílé, protlak rajčatový, feferonka, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu