Mexická pánev

kedlubna Kuchař: kedlubna

Mleté maso 5 názorů

Suroviny

0,5 kg mletého masa (já dávám napůl hovězí s vepřovým)
2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu
1 konzerva kukuřice
1 konzerva loupaných rajčat
1 větší protlak
2 větší cibule
3 stroužky česneku
olej
koření chilli con carne (nebo mexiko)
3 kostičky hořké čokolády
feferonky
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ve větší pánvi (používám pánev wok) si osmažíme cibuli dozlatova, přidáme maso a prudce orestujeme až zhnědne, vařečkou odděláváme maso od sebe ! zasypeme kořením chilli con carne , přidáme všechny konzervy i s nálevem, tři rozmačkané stroužky česneku a za občasného míchaní dusíme 45 minu

  2. t. Asi deset minut před koncem dušení přidáme hořkou čokoládu a pro milovníky ostřejších jídel i nakrájenou feferonku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mexická pánev

Tématické fráze: mexická jidla mexická jídla recepty s fazolemi mexické fazole recept recepty na mexické jídlo mexická pánev-recepty mexické jídlo mexické recepty mexická kuchyně recepty pánev wok recepty recept na mexické jídlo mexická jídla recepty mexické jídlo recepty mexická pánev-recept fazole na pánvi recept na mexickou pánev mexické maso mlété maso s fazolemi recepty panev wok mexické fazole s mletým masem recepty na pánev

Zapomněl/a jsem heslo