Chuťovka s prejtem k pivu
Lahodný prejt na křupavém pečivu skvěle ladí s hořkostí piva a vytvoří ideální pochoutku na posezení s přáteli nebo večerní mlsání. Zdobení kysaným zelím, cibulkami a okurkou zvýší pikantnost těchto jednohubek.
Postup přípravy
Krok 1: Do světlého zelí přidáme nakrájené papriky.
Krok 2: Z rohlíků nakrájíme šikmé plátky a bagetku na kolečka.
Krok 3: Prejty ohřejeme. S tmavým prejtem namažeme kolečka bagety, přidáme červené zelí a ozdobíme okurčičkou, cibulkou a paprikou.
Krok 4: Světlým prejtem namažeme plátky rohlíků a přidáme pouze barevné zelí.
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovka s prejtem k pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAzk
Moje poznámka
Chuťovka s prejtem k pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAzk
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 minutami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 2 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Suroviny:
prejt,
prejt,
zelí kysané,
zelí sterilované červené,
paprika čerstvá červená,
cibulka,
paprika čerstvá červená,
rohlík,
tmavá bageta
Komentáře (2)