Citronovo-smetanové špagety
Při přípravě těchto krémových špaget si dejte záležet zejména na kvalitě špaget, parmazánu a opracování citronu, aby svěží citronová chuť nebyla zbytečně narušena hořkostí. Než uvaříte špagety, omáčka je hotová.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citronovo-smetanové špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnQX
Moje poznámka
Citronovo-smetanové špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnQX
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 1 hodinou
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 2 hodinami
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 3 hodinami
Chutné vafle
Andredka před 11 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 13 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 13 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 13 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 15 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
citron,
smetana ke šlehání,
česnek,
petrželka,
máslo,
parmazán,
cukr krupice,
olej,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (1)