Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Pokud máte rádi vepřové, tahle krkovička vás vynese do nebes. Základem je kvalitní krkovice a dobře ochucená marináda s medem a pivem, díky které bude maso krásně měkké a šťavnaté. Recept je vhodný i pro grilování, ale když maso upečete v troubě, získáte skvělou šťávu.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Moje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Nejnovější recepty
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Přidáno před 7 hodinami
Závin s červenou cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduchý ORGASMUS
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová plec dušená na divoko
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíky z toustového chleba
Přidáno před 11 hodinami
Mini listové zákusky s krémem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák smažený v troubě
radbastim před 3 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hanka6 před 4 hodinami
Polévka Durčina
Kajkajak před 6 hodinami
Dušené vepřové na víně se švestkami
Johanek před 6 hodinami
Křenové fazole
Kocicka65 před 6 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 7 hodinami
Buchtičky s krémem
Battova před 8 hodinami
Zelný salát do zásoby
jitka78 před 9 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
pazderka83 před 9 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
kečup sladký,
omáčka sojová,
med,
olej,
pivo černé,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká
Komentáře (1)