Vícezrnné kaiserky
Domácí kaiserky z kombinace bílé a vícezrnnné mouky krásně voní kmínem a jsou nadýchané. Jejich příprava není nijak složitá a zvládnou ji i začátečníci. Stačí jen pár surovin a trpělivost s kynutím těsta a čerstvé pečivo je na stole. Po kaiserkách z obchodu už zaručeně nesáhnete.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Moje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 44 minutami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 8 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 11 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 11 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 12 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 13 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 14 hodinami
Suroviny:
mouka,
mouka polohrubá,
cukr,
sůl,
olej,
mléko,
droždí,
vejce,
kmín celý
Komentáře (2)