Baskické plátky
Šťavnaté a měkké dušené plátky vepřového masa jsou oblíbeným jídlem naší kuchyně. Podáváme je se šťávou ochucenou rajčatovým protlakem a kapiemi. Jako přílohu můžeme například zvolit rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Baskické plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMVk
Moje poznámka
Baskické plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMVk
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 13 minutami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 1 hodinou
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 10 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 10 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 2 minutami
Francouzské brambory
JanaMo před 4 minutami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 43 minutami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 2 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 5 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
česnek,
kapie,
protlak rajčatový,
cukr,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
rozmarýn,
petrželka
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0