Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Tarhoňa v chutné zeleninové omáčce s rajčaty, paprikou a tuňákem je jednoduché, ale překvapivě výrazné jídlo. Kombinace krémové zeleninové omáčky a drobné těstoviny tvoří pokrm vhodný nejen pro všední dny.
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, kapii na malé kostičky a rajčata přepůlíme.
Krok 2: Dáme do pekáče, přidáme tuňáka i se šťávou, scezené fazole a Lučinu. Osolíme, opepříme a promícháme.
Krok 3: Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C na horkovzduch cca 40 minut.
Krok 4: Mezitím v osolené vodě uvaříme tarhoňu doměkka.
Krok 5: Obsah pekáčku po upečení rozmixujeme do hladka a promícháme s uvařenou tarhoňou.
Zveřejněno 22. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGgE
Moje poznámka
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGgE
Nejnovější recepty
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí nakyselo
Přidáno před 14 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 18 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
jajiti před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
habis před 2 hodinami
Jablíčka ve smaženém kabátku
Sahula před 2 hodinami
Kynutý knedlík
Evculina84 před 2 hodinami
Staročeská bramborová omáčka s hříbky
Sahula před 2 hodinami
Krkovička na bramborách z remosky jednoduše
viktor.bris.vb před 3 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem I
Palenka před 3 hodinami
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Sendy223 před 3 hodinami
Povidla ze švestek
Dycky před 4 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Jablkoza před 4 hodinami
Suroviny:
kapie červená,
cibule červená,
rajče,
fazole červené sterilované,
tuňák ve vlastní šťávě,
lučina,
těstoviny tarhoňa,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)