Ošatkový chléb II

Domácí pekárna Doba přípravy: 2 hod. 32 názorů

Domácí pekárna Doba přípravy: 2 hod. 32 názorů

Suroviny

300 ml vody
1 lžička soli
1 lžička cukru
1 lžička olivového oleje
1 lžíce octa
200 g mouky na domácí chleba
300 g pšeničné chlebové mouky
1 lžička chlebového koření
1/4 kostky droždí
sezamová semínka (různá jiná semínka)

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny dáme nejprve tekuté, potom sypké suroviny, zapneme program Těsto a necháme vykynout.

  2. Ošatku vysypeme hladkou moukou, dáme do ní zformované těsto a necháme ještě asi 20 minut kynout.

  3. Dáme do trouby vyhřáté na 200°C, po deseti minutách snížíme na 160°C.

  4. Chleba je pečený, když po poklepání duní a má hezkou barvu.Během pečení potíráme vodou.

Komentáře k receptu Ošatkový chléb II

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: ošatkový domácí chleba ošatkový chléb ošatkový chleba chlebove osatky ošatkový domácí chléb domácí ošatkový chléb chleba recept chléb recept osatkovy chleba recept ošatkový pšeničný chléb kde sehnat ošatku na chleba jakou ošatku na chleba pekarskyraj ošatky na těsto chléb slané pečivo recept na kulatý chléb domácí chleba osatkovy domácí pekárna na kulatý chléb domaci chle kde sehnat chlebové koření