Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný hermelín v alobalu

Grilovaný hermelín je rychlé a oblíbené jídlo, které se hodí nejen na letní grilování. Slanina, bylinky a brusinky mu dodají zajímavý kontrast chutí - jemný sýr, slaná kůrka a sladká tečka na závěr. Skvěle chutná s pečivem nebo lehkým salátem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme čtverce alobalu a na každý položíme na střed do kříže plátky slaniny. Krok 2: Olej smícháme s kořením, namočíme do něj hermelíny ze všech stran. Položíme je na slaninu, kterou přehneme přes hermelín, a otočíme ho, aby spoje slaniny byly dole. Krok 3: Povrch hermelínu můžeme potřít zbylým olejem. Zabalíme je a grilujeme 7 minut, a na dalších 7 minut otočíme. Krok 4: Na hotový hermelín dáme brusinkový džem. Jako přílohu použijeme na grilu opečený chleba a podle chuti zeleninu.

TIP: Jak udělat grilovaný hermelín?

Zveřejněno 7. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný hermelín v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6z53

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný hermelín v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6z53

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sýr hermelín, slanina, džem brusinkový, olej olivový, sůl, pepř čtyř barev, česnek sušený, chilli, rozmarýn

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu