Maxův grilovaný hermelín

hannyy Kuchařka: hannyy

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Grilování 8 názorů

Suroviny

4x hermelín
8x plátek slaniny
1x jarní cibulka
1-2x rajčata
koření grilovaný sýr
olivový olej
alobal
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na čtyři porce si připravíme 4 kousky alobalu velkých tak aby se do nich dal zabalit hermelín.

  2. Na alobal položíme křížem vždy po dvou plátcích slaniny, na ně dáme hermelín, posypeme kořením a zakapeme olivovým olejem.

  3. Jarní cibulku nakrájíme na drobno a dáme na hermelín. Rajče nakrájíme na plátky a položíme na cibulku.

  4. Slaninu která nám zůstala koukat z pod hermelínů přehneme nahoru a celý hermelín tak zabalíme. Uděláme z alobanu uzlík a necháme aspoň 2 hodiny uležet v chladu. Nejlepší je po 2-3 dnech v lednici.

  5. Grilujeme dokud hermelín nezměkne.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 252 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maxův grilovaný hermelín

Tématické fráze: grilovaný hermelín plněný grilovaný hermelín nejlepsi grilovany hermelin grilovaný plněný hermelín grilovaný hermelín s šunkou příprava grilovaného hermelínu grilovany hermelin recept recepty na grilovaný hermelín grilovaný hermelín se šunkou grilovaný plněný hermelín recept grilovany hermelín v alobalu hermelin recepty grilovaná zelenina s hermelínem hermelín na cibulce grilovaný hermelín se salátem plněný hermelín v alobalu se sunkou grilovan%c3%bd+hermel%c3%adn plněný grilovaný hermelín recept grilovaný hermelín plněny nejlepší recept na grilovanýsýr

Zapomněl/a jsem heslo