Švestkový džem
Urodilo se vám hodně ovoce a nevíte, jak jej zpracovat? Vsaďte na klasiku a připravte lahodný džem, který uchová švestkovou chuť do zimních měsíců. Lehce pikantní džem ozvláštní spoustu dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2WA
Moje poznámka
Švestkový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2WA
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 6 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 37 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Suroviny:
švestky,
cukr vanilkový,
cukr skořice,
cukr krupice,
cukr,
kyselina citronová,
rum
Komentáře (1)