Švestkový džem
Urodilo se vám hodně ovoce a nevíte, jak jej zpracovat? Vsaďte na klasiku a připravte lahodný džem, který uchová švestkovou chuť do zimních měsíců. Lehce pikantní džem ozvláštní spoustu dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2WA
Moje poznámka
Švestkový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2WA
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 57 minutami
Bílý chléb
Petulice před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 3 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 5 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
švestky,
cukr vanilkový,
cukr skořice,
cukr krupice,
cukr,
kyselina citronová,
rum
Komentáře (1)