Křehký koláč s mákem
Jemné máslové těsto, bohatá maková náplň a pikantní povidla se spojují v dokonalý moučník - křehký na povrchu, vláčný uvnitř a krásně voňavý. Chutná skvěle ke kávě i čaji a vydrží vláčný i další dny.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký koláč s mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR5zv
Moje poznámka
Křehký koláč s mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR5zv
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 18 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 12 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 38 minutami
Krémová česnečka
magdalenka před 39 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 42 minutami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 44 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 45 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
[email protected] před 48 minutami
Dvojctihodné koláče ze sádla
magdalenka před 52 minutami
Vepřové nudličky s čínským zelím
DavidVolvo před 53 minutami
Červené zelí s jablky
magdalenka před 59 minutami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk hera,
žloutek,
kůra citronová,
vanilka,
mák mletý,
cukr moučkový,
krupice pšeničná,
bílek,
vejce,
skořice,
povidla švestková
Komentáře (2)