Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Pražma pečená v solné krustě je snadná na přípravu a úžasně šťavnatá. Vyzkoušejte originální recept podle Marka Raditsche. K filátku z hotové pražmy podávejte vařený zelený chřest a pečená cherry rajčátka s tymiánem a česnekem.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6jxz
Moje poznámka
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6jxz
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 1 minutou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 49 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 18 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Suroviny:
pražma,
bílek,
sůl hrubá,
olej olivový,
tymián,
česnek,
chřest zelený,
rajče cherry,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)