Povidlovník z odpalovaného těsta
Příprava odpalovaného těsta sice působí složitě, když ale správně dodržíte postup, není se čeho bát. Těsto je po upečení nadýchané a křupavé. S tvarohovým krémem a voňavou povidlovou náplní tvoří sváteční a lahodný dezert.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Moje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 9 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 5 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 5 hodinami
Květákové placičky
Valis před 6 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 7 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 8 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 8 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 9 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 9 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 9 hodinami
Suroviny:
olej,
voda,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
smetana ke šlehání,
tvaroh polotučný,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum
Komentáře (3)