Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémy do odpalovaného těsta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 4. 2015 11:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie50 893 kJ / 12 164 kcal
Bílkoviny269,99 g
Tuky596,68 g
Vláknina11,72 g
Cholesterol 5,96 g
Sodík 2,74 g
Sůl6,49 g
Sacharidy1 422,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

TIP na větrníky: Karamel nebo čokoláda? Nebojte se kompromisu! Vrchní část větrníků zevnitř potřete karamelem (stačí i karamelizované Salko) a nahoru dejte čokoládovou polevu. Před léty jsem toto poprvé ochutnala v jedné malé cukrárně a od té doby je dělávám. Obzvlášť je to vynikající do drobnější varianty "mini větrníčků".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jitta Mat

6. 5. 2016 15:09

:yes::-K

Chmarska Eva

6. 5. 2016 05:45

Super recepty:-K

klukodvody

25. 4. 2015 21:49

3xnádhera ,kromě odpalovaného a dortového jsem si našel ještě do buchet .Děkuji mnohokrát a mohu jen říct ještě jednou děkuji vše uloženo a obodováno .:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K

NADEI

25. 4. 2015 11:11

:yes: ukládám ,neb se takové krémy můžou kdykoliv hodit :-p a ještě malá pozn. pro Casino : ne každý vaří doma podle norem :-D

casino

24. 4. 2015 22:58

Jitta Mat:
Káva?
Hoďte očko do naší staré známé Sandtnerky, heslo Banány (u mě str. 361):-)

Jitta Mat

24. 4. 2015 22:29

casino: jéje, super a díky. Zítra se s tím poperu. :-K Zatím je bezva, že jsou tu ty vaše odkazy.
Káva do banánů? Já si je i tu a tam koupím (těžké doznání) a žádný z nich kávu neviděl. Ani v mých kuchařkách není. :-// Ale určitě by se tam hodila. :yes:

casino

24. 4. 2015 22:14

Jitta Mat:
Já a souhlasit? To bych přece nebylo já, že:-D
*****
Pamatuji doby, kdy se větrníky dělaly podle norem...
Plnily se karamelovou šlehačkou a žloutkovou ŠLEHAČKOU:yes: a bylo by fajn, pokud by na TOP byly na jednom místě, tedy ZDE! :yes:
Karamelovou máte tady a naložte s ní, jak uznáte za vhodnéhttp://www.labuznik.cz/recept/karamelova-slehacka/ a ta žloutková je ze Základního krému se šlehačkou v poměru 1 : 1
http://www.labuznik.cz/recept/vanilkovy-cukrarsky-... (na TOP jsem našel taky jeden cukrák, ale dost mizerně napsaný)
P.S.
No a do banánů, do banánů už se nedává káva? Samozřejmě žádná instantní, ale poctivá pražená, mletá;-)
Gggdysi se dávala...:-D

mika59

24. 4. 2015 15:58

ukládám :yes::yes::yes:

Jitta Mat

24. 4. 2015 14:58

Casino: No, já se do toho s tou šlehačkou totiž zamotala, ta by tu nemusela být vůbec. Zaslouží si vlastní recept a ten Váš konkrétně je skvělý!
Co se týče profiteroles, tak jsem vložení zvažovala, ale je to také na samostatný recept, který tu je ( a hezky rozepsán).
A parazitovat bez svolení cizími odkazy, to jsem rozhodně nechtěla.
Tyto krémy jsou opravdu jen ty základní, protože zde jsou pozitivní ohlasy, když je to všechno v jednom. (viz náplně do buchet a dortové krémy). Shrnout úplně vše nemohu, to je na samostatnou knihu, to je jasné.
Návrh: Já tady tu šlehačku "v kostce" smažu, je pravda, že je to pro laika absolutně zavádějící! Souhlasíte, Casino?:-K

casino

24. 4. 2015 14:25

KARAMELOVÁ ŠLEHAČKA:
No podle toho jak je to napsáno, tak kdo nezná postup, tak neudělá...
Nechcete to trošku rozepsat? Třeba krok za krokem tak jak to děláte;-)
...a profiteroles jsou taky z odpalovaného:-)

spagetka

24. 4. 2015 12:33

Jitta Mat: Dej, bude to po kupě ;-):yes:

Jitta Mat

24. 4. 2015 12:32

Tak já nevím...a nemám sem dát tedy ještě i dortové, když už jsou tu do buchet i do odpalovaného těsta? :-p

spagetka

24. 4. 2015 12:25

:yes::yes:

d

24. 4. 2015 12:25

:yes:

Ivana Ch

24. 4. 2015 12:13

Krémy jsem si taky uložila, určitě se budou hodit, né jenom do věnečků.:-p:-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krem do věnečků vanilkový krém do věnečků krem do odpalovanych venecku krem do venecku z odpalovaneho testa pudinkovy krem do venecku vanilkový krém do větrníku krem do vetrniku žloutkové věnečky z odpalovaného těsta video odpalované těsto náplň do věnečků krém na venecky náplň do věnečku z odpalovaného těsta recept na odpalované těsto dort z odpalovaného těsta větrniky odpalovaného těsta krém do žloutkových věnečků krém do věnečků a větrníků pudinkový krém do větrníků pudinkovy krém na věnečky vanilkový krém se šlehačkou

Suroviny: mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, smetana sladká, žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový, moučka škrobová, cukr moučkový, mléko, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, cukr kostkový, solamyl, mléko, máslo, mléko, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hrubá, vejce, cukr krystal, voda, tuk hera, mouka hrubá, kypřící prášek do pečiva, vejce

TopRecepty.cz

Krémy do odpalovaného těsta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5rOY