Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Phad Thai Kai

Oblíbené jídlo z rýžových nudlí a kuřecího masa zvládnete doma připravit skoro stejně dobře jako kdybyste ho koupili v asijském bistru. Naložte kuřecí maso a tofu, nakrájejte zeleninu a uvařte nudle. Pak už stačí jen vše orestovat, ideálně v pánvi wok.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucieblahova

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masa

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rýžové nudle připravíme dle návodu na obalu. Krok 2: Tofu a maso nakrájíme na kostičky a naložíme je do sójové a tamarindové omáčky. Do marinády můžeme přidat i trochu mleté papriky. Necháme alespoň 30 minut odležet v lednici. Krok 3: Mrkev očistíme a pomocí škrabky ji nakrájíme na tenké nudličky. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Arašídy nahrubo nasekáme. Krok 4: Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm naložené tofu a maso. Přidáme 2 rozšlehané vejce, okapané nudle a třtinový cukr. Orestujeme. Krok 5: Přidáme mrkev, sójové výhonky, arašídy a jarní cibulku. Promícháme, dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.

TIP: Voňavá asijská kuchyně: 16 asijských jídel

Zveřejněno 9. 1. 2026

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Phad Thai Kai

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkE8n

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Phad Thai Kai

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkE8n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
nudle rýžové, maso kuřecí, tofu, vejce, mrkev, cibulka jarní, cukr třtinový, omáčka sojová, nesolené arašídy, paprika sušená sladká, výhonky sojové, sůl, pepř mletý, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu